Sportlovsresa till Funäsfjällen!

Under sportlovet arrangerar Elimförsamlingen i Askeby/Örtomta och Betania Östra Ryd ett skidläger och vi vill självklart att just du följer med! Förutom fantastisk skidåkning blir det mycket gött häng med gamla och nya vänner och dessutom en chans att lära känna, och växa i, den kristna tron genom samlingarna på kvällarna!

Var?
Vår resa bär av till Funäsfjällen som ligger i Härjedalens kommun i Jämtland. Med sina höga fjäll och djupa natursnö är Funäsfjällen ett skidparadis. Vårt liftkort kommer att ge oss tillgång till ett av Sveriges största skidområde. Sex alpina områden igår i liftkortet: Tänndalen, Tänndalsvallen, Ramundberget, Funäsdalsberget, Tännäskröket och Kappruet. Vi kommer att variera oss och åka till flera av dessa liftsystem, vi kommer inte hinna med allt men det kommer finnas backar för alla smaker!

Tider?
Skidlägret går av stapeln under sportlovet vecka 8. Vi åker buss från Betania Östra Ryd kl. 07.00 lördagen den 17:e februari. Vi får fem skiddagar (söndag-torsdag) och åker hem fredagen den 23:e februari på morgon.

Boende?
Under vistelsen bor vi på Fröjdvallen i Bruksvallarna. Vi kommer att sova på madrasser i en sovsal (madrasser och kuddar finns på plats) och vi kommer att laga mat tillsammans i matlag. Alla deltagare kommer även att få bidra med mat (exempelvis 2 kg köttfärsås). Vi kommer att duscha i en närliggande gymnastiksal.

Priser?
För boende, mat, resa är kostnaden: 2100 kr. + liftkort.

Liftkort ungdom, 8-15 år: 1050 kr. (grupprabatt på 20 %). Liftkort vuxen, 16 år och uppåt: 1310 kr. (grupprabatt på 20 %).

Totalpris ungdom: 3150 kr.
Totalpris vuxen: 3410 kr.

När det gäller hyra av skidor har följande butiker bra priser, Sportson i Linköping och Alpinbutiken i Norrköping. På vägen upp och hem kommer vi stanna för att äta mat. Ta med dig egen matsäck eller matpengar.

Nybörjare?
Är du nybörjare på att åka? Vi vill att lägret ska vara för alla, oavsett skidkunskaper. Det kommer att finnas ledare som åker med dig som är nybörjare.

Anmälan?
Anmälan öppnar den 17 november. Du anmäler dig genom att mejla ditt namn, adress, särskilda kostbehov till info@nullelim.se.  Gör din anmälan tillsammans med en förälder. Vi behöver dina föräldrars mejl och telefon.

Lägret har ett begränsat antal platser (40 personer) så först till kvarn gäller. Du betalar in lägeravgiften + liftkortsavgiften till PlusGiro: 55 11 72-0 och märk inbetalningen med ”Skidläger 2018 + ditt namn”.

Övrigt?
Skidlägret är för dig som går i 6:an och uppåt (i mån av plats vill erbjuda dig som är yngre med villkor att en förälder gör dig sällskap). Under lägret råder totalförbud mot alkohol, tobak och andra droger.

Vi kommer i januari månad ha en träff för alla som anmält sig då vi går igenom praktiska detaljer och lär känna varandra!

Har du frågor ställ dem till Pelle Bark, pelle.bark@nullelim.se, mob: 0708-34 25 87.

Mer info om lägret skickas ut till dig som är anmäld!

Categories: Förstasida, Nyheter