Mansfrukost i Verkstan

Mansfrukost i Verkstan

Lördagen den 25 november kl. 9.00 är mansfrukost i Verkstan Askeby. I höstas släppte Fredrik Lignell en bok med titeln: Bottenkänning – Guds långsamma svar på livets djävulskap. Välkommen att lyssna till hans egen berättelse.

Om boken:

Samtidigt som Sus och Fredriks tonårsdotter Jonna blir gravid insjuknar hon i svår depression. På några få månader omkullkastas livsdrömmar och förhoppningar och ett stillsamt radhusliv förbyts i kaos.

Medan Jonna blir sämre och medicineras med tung psykofarmaka fortsätter Fredrik predika de goda nyheterna i kyrkan. Men när hans mamma avlider och Jonna läggs in på psykiatrisk klinik går det till slut inte längre. Var det så här det skulle bli? Har de inte fått sin beskärda del av mörker nu? Och varför är Gud tyst?

Bottenkänning är en bok om att vara pappa till en dotter som skär sig, om låsta psykiatriavdelningar och om skräcken över att allt ska gå sönder och aldrig bli helt igen. Det är samtidigt en hoppfull berättelse om att fortsätta tro, om glädjen att bli morfar vid 42 och att försonas med livet så som det blev.

Pris och anmälan: Betala in 100 kr på plusgiro: 55 11 72-0 eller swish 123 074 64 61 märk Mansfrukost + ditt namn samt mejla ditt namn till info@nullelim.se.

Varmt välkommen!

 

 

Categories: Förstasida, Nyheter